#Gemakstories: Амир Мустафа – Сецијалист за администрација и контролинг

Амир Мустафа
Сецијалист за администрација и контролинг

Запознајте го Амир, дел на нашиот тим во Гемак!

Како одличен администратор и експерт за контрола, Амир се грижи за секој детал за да постигне извонредни резултати.
Неговата страсна посветеност на работата не само што го прави нашиот тим посилен, туку и создава вистинска мала семејна средина во продажниот сектор. Амир е горд на фактот што работи со колеги со кои заедно формираат големо позитивно семејство.

Амир не само што е одличен колега туку и одличен татко! Нетрпелив е да ја пренесе љубовта кон фудбалот на својата мала среќа и едвај го чека денот кога заедно ќе одат на натпревари и ќе го бодрат Галатасарај!

Ти благодариме, Амир, што ја правиш нашата работна средина посебна!