Sun Goddess – verë e krijuar me dashuri dhe pasion prej familjes Fantinel dhe Mary J.Blige

E pasuruam webfaqen tonë me edhe një verë e krijuar në  vreshtat e Fantinel në provincën e FriuliI venezia Giulia.

Son Goddess Pinot Grigio është bashkëpunim i sukseshëm të yllit të njohur botëror, mbretëresha e  RnB  dhe Soul muzikës Marz J Blige dhe Fantinel ku i shpreh aromat freskuese të frutave, nuansat e bakrit dhe freski të këndshme.

“Emri Sun Goddess nxjerr kujtime prej fëmijërisë time.Gjithmonë e kam dashur diellin dhe si fëmijë kam provuar që ti mbrij rrezet e diellit dhe energjinë.Kam qenë e fascinuar prej asaj magjie, dhe nëna ime filloi të më thëret Mbretëresha e diellit- Sun Goddess” thotë Mary J Blige për atë se si lindi ideja e emrit të verës.

Përndryshe ky është bashkëpunimi i parë me punishte vere dhe për herë të parë hyn në botën e krijimit të verës.Sun Goddess vera mahnit me veçantinë dhe specialitetin e saj.

Jo rastësisht është zgjedhje e verës së bardhë Pinot Grigio sepse siç thonë në Fantinel, ai është lloj që demonstron freski, mineralitet dhe pastërti.

Kohët e fundit Sun Goddess Pinot Grigio mund ta porositni edhe on-line mes webfaqes sonë. https://www.gemak.mk/p/sun-goddess-pinot-grigio/.