Me rastin e 200 vjetorit të Johnnie Walker Edicion i ri i limituar, eksluzive në tregun Maqedonas

Këtë vit e vetme,  kulte dhe e preferuar në të gjithë botën viski skocez – Johnnie Walker feston 200 vjetorin e ekzistencës së tij.Me atë rast, principali i ynë Diagio i cili është lider global ne industrinë e alkoholit, e lancoi edicionin limitues të prodhimeve  më të  shitura dhe më të njohura të sajat- Johny Walker Red Label dhe Johnie Walker Black Label. Pamja e re e inspiruar nga trendet e fundit botërore të modës, dizajni i krijuar në bashkëpunim në brendin botëror brendi Alpha Industries.

Shija e përjetshme e Johnnie Walker ngel e pandryshuar.Me rastin e përvjetorit, ambalazhet e reja janë në edicion të limituar, eksluzive në tregun Maqedonas.

Shishet e limituara të Johnnie Walker label dhe Johnnie Walker Black Label janë zgjedhje e përkryer për të gjithë ata që duan të ngelin besnik të vetmes klasike, të gëzojnë dikend në muajt e festave të cilat vijojnë ose ta pasurojnë koleksionin e tyre të uiskit.

Johnnie Walker Black Label i pasur dhe I butë uiski skocez I krijuar eksluzivisht me përdorim të 12 vјеç single malt. Rezultati I këtij përkushtimi gjatë krijimit është shija e pasur e pemëve, vanilës dhe shije të tymosura të tejmbushura në një fyt.

Johnnie Walker Red Label uiski e krijuar prej 35 malteve prej zonave të ndryshme të Skocisë.Shije e ëmbël e tymosur, me shije të kanellës dhe mjaltës dhe mbarim i pemëve të freskëta me shije të mollës krokante, Johnnie Walker Red Label është bazë e shumë uiski kokteleve dhe një prej më shpesh të porositurave prej brendeve të uiskit gjithandej në botë.

Më e reja, i limituari  edicion i Johnnie Walker është në dispozicion në të gjitha marketet e mëdha në shtet, si dhe në blerjen on-line.

Historia për Johnnie Walker

Filloi në vitin 1820 kur i riu John Walker e vendosi të fillon prodhimin e uiskit single malte në kushte shtëpie, ku më vonë në vitin 1909 u krijuan dy etiketat e njohura Red Label dhe Black Label.Dizajnin e logos e përpunoi ilustrator lokal i cili tentoi për të kapur të riun John Walker dhe të krijojë mini version që do të qëndronte në çdo shishe. Ai mini version deri në ditën e sotme është pjesë e çdo edicioni të Johnnie Walker, së bashku me parrullën e njohur e cila mishëron të përjetshmin dhe të pakorigjuarin optimizëm- Keep Walking.