Produktet e Gemakut prej tash i keni online

Me hapa konstante në tendencat e tregut, duke iu përshtatur nevojave të konsumatorëve, Gemaku është angazhuar për të përmirësuar rrjetin e saj të gjerë të shpërndarjes, por edhe zgjidhjet moderne me qëllim që produktet e tij të bëhen sa më të arritshme.

Në këtë kontekst,në të kaluarën Gemaku ka punuar intensivisht në zhvillimin e saj shitje on-line https://www.gemak.mk/shop-pochetna/ e cila lehtëson ndjeshëm blerjen e këtij lloji të produkteve për konsumatorët.

Në shitjen on-line mund të blini të gjitha markat e njohura botërore të pijeve alkoholike, para se gjithash uiski më i famshëm Skocez, por edhe një koleksion të pasur me përzierje të veçanta, pastaj pije të gazuara,kafe,ujë,çaj si dhe produkte amvisërie.

Suksesi i një kompanije bazohet në aftësinë e saj për ti monitoruar dhe ti përshtatet ndryshimeve në treg, nevojat dhe shprehitë e konsumatorëve.Nga ku këndvështrim, kompanija ynë gjithmonë ka qenë një hap para me kohën.Lëshimi i platformës sonë on-line, rastësisht përshtatet me nevojën në rritje ku e gjithë bota është ballafaquar me një  situatë të re.Por ne jemi edhe më të lumtur,që me këtë projekt po i përgjigjemi sfidës dhe i bëjmë produktet tona  gjithmonë në dispozicion.