GUINNESS Draught Stout Kanaçe prej tash edhe te ne

Prej muajit të kaluar, oferta ekzistuese e Guinness: me mbushje edhe në shishe qelqi, e pasuruam me GUINNESS Draught Stout  Kanaçe.Guinness në kanaçe është prodhim inovativ ekskuziv, i cili ofron shijen e vërtetë dhe servimin e birrës së errët me mbushje. Karakterizohet me erë të ëmbël të përmbushur me erë të kafesë dhe ëmbëlsi të elbit .Kjo birrë e errët me shkumë ideale  të bardhë, ka balans perfekt të  ëmbëlsisë dhe idhtësisë, dhe fundi është shija e parezistueshme e elbit të pjekur.

Sekreti i birrës i cili ka shije të pasur kremoze dhe teksturë të butë është në përdorimin e azotit. Kombinim me mjeshtëri  të gazit të azotit dhe dioksidit të karbonit krijon një birrë të errët të përkryer.

Por, si teknologjia e cila u zhvillua për të servuar birrë me mbushje në baret u shfrytëzua për të krijuar një Guinness të përkryer servuar në kanaçe.

Me paraqitjen e topthës së bardhë e cila noton në kanaçe.Inovacioni në botë i njohur është kapsulë e mbushur me azot, e cila liron fluska menjëherë pas hapjes së kanaçes, me çka fitoni birrë me mbushje.

Rezultati ështrë birrë krejtësisht e butë – Guinness unik.