Pallini Limoncello – премиум италијански ликер со неодолив вкус на цитрус!

Pallini Limoncello – премиум италијански ликер со неодолив вкус на цитрус!

Pallini Limoncello e број еден ликер од лимон. Достапен е во повеќе од 50 земји, отсега и кај нас, постојано освојувајќи ги срцата на љубителите на вистински италијански квалитет.

Она што го прави ликерот уникатен се специјалните лимони од брегот на Амалфи, чија кора може да се јаде. Овие лимони, познати како „лимон леб“ му даваат на Pallini Limoncello карактеристичен вкус на цитрус кој четири години по ред е признаен и наградуван како најомилено италијанско лимончело.

Вкусот на Pallini Limoncello е зачинет, кисел, свеж и остар – вистинскиот дух на Италија во шише. Покрај тоа што ќе уживате во него како совршен дигестив, можете да го консумирате директно од замрзнувачот, како што тоа традиционално го прават во Италија, или да го измешате во различни коктели и да создадете нови и возбудливи вкусови.

Препуштете се на вистинската италијанска страст за квалитетни ликери и оживејте ги вашите сетила за вкус со најквалитетниот Pallini Limoncello!