Guinness (440ml)

130ден

  • Светски лидер на темните пива и вистинска икона помеѓу светските брендови
  • Силна арома со овошни ноти и мирис на дрво
  • Алкохол 4,2%

На залиха

Guinness (440ml)

130ден