Evian Glass (750ml)

115ден

Вистинско богатство од француските алпи со историја зад себе од неколку стотици години, природна минерална вода која е докажана дека содржи лековити состојки. Евиан водата се продава од 1878
година кога министерството за здравство на Франција дозволило водата да се флашира и продава по препорака на Медицинската Академија на Франција. Од 1908 година водата се продава во стаклени шишиња, а првото пластично шише било лансирано во 1969 година. Веќе од 1970, Евиан брендот го превзела Групацијата Данон Груп, која е негов сопственик и до денес.

Evian Glass (750ml)

115ден