fbpx

Bulleit Bourbon (700ml)

1,799ден

Инспириран од семејниот рецепт создаден од Augustus Bulleit уште пред 150 години. Суптилноста и сложеноста на Bulleit Бурбон доаѓаат од единствената комбинација на ‘рж, пченка, јачменов слад, заедно со специјални видови на квасец и чиста филтрирана вода. Заради високата концентрација на ‘рж , овој бурбон има остар, зачинет карактер со мазен финиш.

Bulleit Bourbon (700ml)

1,799ден

Почитувани, поради сезоната на летни одмори, нарачките за реон Скопје ќе се доставуваат во период од 08:00-16:00h. Нарачките направени после 16:00 h ќе бидат доставени наредниот работен ден. Ви благодариме на разбирањето.