Нови производи во портфолиото на Гемак

Овој месец го збогативме нашето портфолио со неколку нови производи, како и со нови лимитирани серии од добро познатите виски вкусови.

Сите производи се достапни за нарачка на нашата веб продавница со брза достава до ваша адреса.

Johnnie Walker Лимитирана Едиција

Модерен, атрективен и стилски дизајн кој е идеален за подарок, но и за сите колекционери на виски пијалаци.

Покрај класичните шишиња, новиот дизајн е достапен и на лимените кутии и на сет пакувањата со подарок.

За љубителите на single malt и ликер категориите, пристигнаа нови сет пакувања со подарок од брендовите Cardhu и Baileys.