#Gemakstories: Снежана Пеншовска – Финансов менаџер

Снежана Пеншовска
Финансов менаџер

Запознајте ја нашата финансиска стабилност во Гемак

Во Гемак, се гордееме со нашите исклучителни членови на тимот, а денес, би сакале да ве запознаеме со Снежана Пеншовска, нашата извонредна менаџерка за финансии!

Снеже е неверојатно посветен професионалец која секогаш е подготвена да направи дополнителен километар за нашата компанија. Позната е по тоа што крајно внимателно ги следи сите финансиски предизвици на компанијата, за да нашите финансиски трансакции се одвиваат беспрекорно.

Но, за Снеже не е се во бројките!

Покрај тоа што е исклучителен математичар, економист, финансов експерт, таа е модерна мајка што сака рок музика. Не пропушта прилика за добар концерт во градов, но и да се забавува на сите тим билдинг настани во нашата компанија.

Со својата финансиска острина и љубовта кон животните авантури, Снеже несомнено е извонредна предност за нашиот тим во Гемак.

Снеже ти благодариме што си дел од ова наше патување!