#Gemakstories: Глорија Палчевска маркетинг координатор

Глорија Палчевска

маркетинг координатор

 

Ви ја претставуваме Глорија: Маркетинг маестро во подем!

Глорија е динамо во светот на маркетингот и дизајнот и како најмлада во тимот на Гемак, направи вистинска бура од идеи како професионалец на работа.

Глорија е нашата девојка за сите креативни работи во областа на продажбата на алкохол. Има вкус за фини нешта, со посебно место во срцето (и чашата) за џин Tanqueray и португалска Фадо музика.

-Tanqueray е ремек-дело на кое му се восхитувам исто како и на португалското крајбрежје. Може е клише, но со Tanqueray џинот и со Фадо музиката која ја лекува душата, излегуваат сите емоции на површината, кои можеби се сокриле некаде длабоко во мене, вели Глорија.

Горди сме на нејзините визуелни наративи и начинот на кој ги изработува нашите кампањи.

На здравје,  за нејзината страст, нејзиниот стил и со нејзината способност нека продолжи да го освојува светот на маркетингот.