Gemak zgjeroi biznesin e tij në Shqipëri, duke mbajtur markat e portofolit Diageo

Gemak zgjeroi biznesin e tij në Shqipëri, duke mbajtur markat e portofolit Diageo

Ne jemi kushtuar të ruajë të lartë dhe të ketë standarde për këtë tonë të lartë edhe në treg. DIAGEO dhe GEMAK janë përsëri në një aksion, kjo herë duke u bërë partnere Walk është edhe në Shqipëri. Me këtë partneritet, DIAGEO bën të rrjetën e rrjetit të saj të ndërlidhur në rajon, dhe detyrat që Gemak ka për Maqedoninë, Gekos për Kosovën, Agmam Group me qendër në Tiranë, do të ketë në Shqipëri. Të gjitha këto kompani janë të përfshira në shitjen e produkteve DIAGEO.
Michael Holm, drejtor i përgjithshëm i Diageo Eastern Europe, në lidhje me këtë bashkëpunim të ri, të dhënave, thotë GEMAK, një nga partneritetet më të vjetra të kompanive, ka një potencial të jashtëzakonshëm dhe se ai do të përdorë për Shqipërinë, e cila me prosperitet në industrinë e turizmit lulëzuar si dhe premton rritje të pijeve alkoolike në trend premium nga Diageo.
– Mezi presim ta kemi këtë mundësi së bashku me Gemak-un, tha Holm për mediat shqiptare.
Qëndroni të informuar ndërsa plotësojmë një aktivitet emocionues të rritjes dhe pranisë globale.

Për më shumë informacion, lexoni linkun e mëposhtëm: https://albaniatech.org/diageo-the-worlds-leading-premium-drinks-business-is-now-present-in-albania/