Бидете #самсвојбармен и одберете го вашиот коктел пакет

Кујната претворете ја во барски шанк, а чистите пијалаци претворете ги во забавни и вкусни коктели. Ново во нашата веб продавница- коктел пакети со најатрактивните коктели.

Коктел пакетите се одличен избор за сите оние кои сакаат да експериментираат и да ги пробаат своите барменски способности. Бидете #самсвојбармен и изненадете ги најблиските со интересни пијалаци за дружење во домашна атмосфера.

А кој коктел ќе го одберете, оставаме на вас.

50ml J&B

100ml Lemon Soda

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимон.

 

50ml Johnnie Walker Red

60ml Lemonade Base

Во шејкер со лед додадете ги состојките и шејкајте 10-15 секунди. Процедете во ниска чаша со лед и декорирајте со парче портокал.

 

50ml Captain Morgan Gold

100ml Ginger Ale

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета.

50ml Smirnoff

100ml Bergamoto Tonic

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимон.

 50ml Captain Morgan White 50ml

15ml Giffard Pasion Fruit Syrup

Half Lime

Fresh Mint

Top up Soda Water

Во висока чаша најпрво истолчете ја лиметата, па потоа додадете ги другите состојки. Дополнете со кршен мраз и промешајте. Декорирајте со свежо нане.

 

20ml Elderflower syrup

150ml Prosecco

50ml Soda Water

Во чаша за вино со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета и свежо нане.

 

50ml Johnnie Walker Red

100ml Ginger Beer

Во висока чаша за лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета.

 

50ml Johnnie Walker Black

100ml Ginger Ale

Во висока чаша за лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета.

 

40ml El Viejito Tequila

15ml Triple sec

20ml Lime Juice

Во шејкер додадете ги сите состојки и шејкајте околу 10-15 секунди. Процедете во чаша за маргарита и декорирајте со солен врв и парче лимета.

 

40ml Don Julio Tequila

15ml Triple sec

20ml Lime Juice

Во шејкер додадете ги сите состојки и шејкајте околу 10-15 секунди. Процедете во чаша за маргарита и декорирајте со солен врв и парче лимета.

Коктел пакетите се и совршен избор за подарок.