6 Идеи за највкусните есенски коктели

Кој вели дека коктелите се пијат само во лето?

Ние и велиме добредојде на есента со вкусни есенски коктели кои можете да си ги подготвите дома и да уживате во дождливите денови кои следат.

  1. Tanqueray Autumn Equinox

2. Johnnie Peach Paradise

3. Singleton & Spice 

4. Sweater Weather Margarita 

5. Bulleit Hot Toddy 

6. Baileys Eggnog Milkshake

Уживајте во боите на есента, а за тоа време ние ќе ви спремиме идеи за нови коктели за долгите зимски ноќи.