Ne festojmë së bashku 1 vit Gemak web dyqan

E festojmë ditëlindjen e parë të web-it online. Filluam me 06.05.2020 që para nesh ishte një prej viteve më sfiduese deri tani.Një vit më vonë, më tepër se 500 porosi, mbi 2500 produkte të shitura, 7 kampanja të suksesshme dhe e gjithë kjo falemderim i shfrytëzuesve tanë, të cilët në këto 365 ditë e bënë këtë storie të suksesshme.

Ju falemderojmë për çdo porosi në vitin që shkoi!

Shpresojmë që së bashku do të festojmë edhe shumë ditëlindje të tjera, te ne ngel që edhe më tutje çdo ditë tju sjellim gëzim në adresën tuaj.

Gëzuar!