Добитници од извлекувањето Doncafe на 31.03.2020

Парична награда од 3.000 денари

  • Гоце Буловски со добитен код: 56JB56XX
  • Александра Јосимовска со добитен код: KURUBWNR
  • Теодора Трповска со добитен код: 7QHSHCUE
  • Гордана Митевска со добитен код: 4YTXD7ZF
  • Елена Димова со добитен код: 31Z4WEZ6
  • Садат Бајрамоски со добитен код: 68KR6LM9
  • Александра Митровска со добитен код: RJ9JW7ZB
  • Драган Ѓорѓиоски со добитен код: HHKQAB6A
  • Марио Митевски со добитен код: FHPKLZNW
  • Насер Шабани со добитен код: TFF58YQP