Добитници на големи награди од Doncafe

Покрај месечното извлекување на добитниците на 3.000 денари, во изминативе неколку месеци неколкумина освоија и лаптопи, телевизори и 100.000 денари. Честитки до добитниците.

  1. Добитник на 100.000 денари 

Никола Пројков- Струмица

Љубица Јовановска- Скопје

Соња Марковиќ- Скопје

Суат Јонузи – Скопје

Севим Салихаси – Скопје

    2. Добитници на телевизори

Јасминка Балкоска – Струга

Марија Величковска – Скопје

 

Азир Рахмана- Скопје

Катерина Илиевска – Скопје

Алејна Абудла – Скопје

Алими Земрије – Гостивар

Сузана Јанковска – Велес

 

3. Добитници на лаптопи

Јосиф Спасеновски –  Кичево

Игор Јошковски – Скопје

 

Виолета Дробњак- Скопје

Дрилон Дергути- Скопје

Љупчо Илчески- Охрид

Васил Никовски- Струмица

 

4. Добитници на мобилни телефони

Mартина Наумчевска-Скопје

 

Александар и Маријан Буцевски- Скопје

Кристијан Георгиевски- Скопје, Стајковци

Сузана Велеска- Скопје

Деневски Златко- Скопје, Волково

 

Ивана Десподовски – Скопје

Даниела Николова – Гевгелија

Рамадан Сали – Скопје

 

Наградната игра трае до 31.12.2020 година. Уживајте во вашето омилено кафе -Doncafe и станете потенцијален добитник на награда!

Едно кафе менува се!