Почитувани, 

Ви благодариме за користење на оваа интернет страница. 

Гемак Трејд тргнува од уставното начело на неприкосновеност на сигурноста и тајноста на вашите лични податоци и е целосно посветен на заштитата на личните податоци со кои доаѓа во контакт во текот на работењето.

Политиката за приватност има за цел да ги појасни податоците кои ги собираме при користење на нашата интернет страница, како и мерките кои ги превземаме за нивната заштита да биде загарантирана.

Оваа веб-страница не може да ја посетите без да ни кажете кои сте или да откриете било какви информации за Вас. Нашите веб сервери ги собираат изворните IP адреси, за ИТ причини и Ви овозможуваат да се поврзете со нашата платформа со цел да ги обезбедиме нашите услуги за Вас,  но не и е-адресите на посетителите. 

Користење колачиња (cookies)

Колачињата се мали текстуални фајлови со податоци, коишто може да бидат снимени на вашиот хард-диск од интернет страниците кои ги посетувате. Нашата интернет страница користи cookies со цел следење на испорака на нашите услугите до корисниците и анализа на податоците на корисниците за статистички цели.

Колачињата што ние ги користиме не овозможуваат пристап до личните податоци од трета страна.

Корисниците може да одберат да ги подесат нивните интернет пребарувачи да ги одбијат колачињата или да јават предупредување секогаш кога колачињата ќе се пратат. Доколку корисниците ја одберат таа можност, одредени делови од оваа страница нема да функционираат. 

Го задржуваме правото во иднина да ги менуваме колачињата и политиката за приватност во зависност од моменталните потреби.

Прифаќање на условите

Со користење на оваа страница, Корисникот се согласува со одредбите од Политиката за приватност на личните податоци на страницата.