Доставата на производите во Скопје за нарачки направени пред 13:00 се врши во истиот ден кога е направена нарачката, нарачките направени по 13:00 се доставуваат најдоцна следниот работен ден. Нарачките се доставуваат во период од 08:00 – 18:00 часот од понеделник до петок (сабота, недела и државни празници се неработни денови). За достава надвор од Скопје низ Македонија од 2-3 работни дена. Минималната нарачка што може да се направи е 1000 денари и за нарачки над тој износ доставата во Скопје е бесплатна. За нарачки до 2000 денари надвор од Скопје се плаќа доплата од 200 денари, но доколку нарачката е над 2000 денари производите ќе бидат испорачани бесплатно.