Добитници од извлекувањето на 31.05.2020

Парична награда од 3.000 денари

  •   Ирена Милковска со добитен код: ZN5YSULU
  •   Симеон Милков со добитен код: 9Y5C8PV2
  •   Дијана Никодиновска со добитен код: GZZHGY5B
  •   Саше Николоски со добитен код: AG78W391
  •   Габриела Илиевска со добитен код: FELB9SFD
  •   Стефана Ѓореска со добитен код: T72VCXAG
  •   Камелија Галева со добитен код: YZZZRAQG
  •   Борче Јанчевски со добитен код: 5FU275UP
  •   Марија Станојковска со добитен код: S1P553EB
  •   Роза Ристовска со добитен код: 8D9DM83F