Добитници на големи награди Doncafe – Финално извлекување 13.01.2021

Честитки до сите добитници во финалното наградно извлекување на Doncafe во наградната игра „Едно кафе менува сѐ”. Во продолжение добитниците:

Добитнци на парична награда 100.000 денари:

 1. Љубица Сеизова – Гевгелија
 2. Татјана Трајковиќ – Скопје
 3. Борче Јанковски – Скопје
 4. Слаѓана Николоска – Кичево
 5. Александра Деспотовска – Тетово
 6. Гоце Стоиловски – Кочани
 7. Лора Ѓеоргиевска
 8. Христијан Ѓорѓиевски – Скопје

Добитници на телевизори:

 1. Верица Додевска – Штип
 2. Ружица Ангеловска – Скопје
 3. Зоран Тилев- Ново Село Струмица

Добитници на лаптопи:

 1. Лидија Бојковска – Куманово
 2. Слаѓана Јаневска – Куманово
 3. Радмила Ѓиновска – Струга
 4. Каролина Андоновска – Скопје

Добитници на мобилни телефони:

 1. Сашко Јованов – Скопје
 2. Маја Панковска