Për më shumë se 30 vjet, Grupacioni Maliqi ka arritur sukses duke krijuar kompani të shumta nga industri të ndryshme në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë, të nxitur nga inovacioni, guximi dhe integriteti. Duke treguar vlerat tona korporative në të cilat bazojmë punën tonë, ne jemi bërë një nga kompanitë më të mëdha të importit dhe distribuimit aktiv (Gemak dhe Gekos) për duhan, pije alkoolike dhe ushqim.

Ne jemi partner strategjik ekskluziv i markave më të shitura në botë dhe operojmë me sukses në telekomunikacion (GTS, Enternet), patundshmëri (Park Residence) dhe hotelieri (Park Hotel & Spa, Next Door Park Hotel, restoranti Four, Brick Eat restaurant & bar, etj).