Zacapa 23 со две чаши

4,400ден

Сет од Zacapa 23 со две чаши.

Ултра премиум рум, создаден во 1976 во градот Закапа,Гватемала, по повод 100 годишнината од постење на истоимениот град.

На залиха

Zacapa 23 со две чаши

4,400ден