Yeni Raki со две чаши

869ден

Сет од Yeni Raki 700ml со две чаши.

Традиционален анисон пијалак кој се произведува од најдобрите состојки од Анадолија уште од 1937 година. Богатото наследство на овој пијалак е дел од полниот вкус, во чија основа се анисот и гроздовиот дестилат.

Yeni Raki со две чаши

869ден