Whisky Sour

1,550ден

Пакетот содржи:

  • Johnnie Walker Red Label 700ml
  • Lemonade Mix сируп 1L
  • JW Highball чаши x2
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml Johnnie Walker Red

60ml Lemonade Base

Во шејкер со лед додадете ги состојките и шејкајте 10-15 секунди. Процедете во ниска чаша со лед и декорирајте со парче портокал.

На залиха

Whisky Sour

1,550ден