Whisky Lemon

1,250ден

Пакетот содржи:

  • J&B 700ml
  • Fredea Lemon Soda x4
  • J&B брендирани чаши x2
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml J&B

100ml Lemon Soda

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимон.

 

Нема на залиха