Vodka Tonic

955ден

Пакетот содржи:

  • Smirnoff Red 700ml
  • Imperdibile Bergamotto Tonic x4
  • Smirnoff високи чаши x2
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml Smirnoff

100ml Bergamoto Tonic

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимон.

Нема на залиха