fbpx

Универзално средство за чистење UNIVERSAL LILAC (1L)

85ден

Средство за чистење на сите видови површини во домаќинството. Ги остава површините сјајни и со долготраен мирис на јоргован.

Пакување и доза:

Растворете ½ до 1 капаче (18-36мл) од средството во 5Л вода.

Се препорачува за:
• подови, керамички плочки, гранитни плочки, ѕидови, мајолика
• кујнски површини, елементи и мијалници
• емајлирани, пластични и метални површини, итн.

Наш совет:
За флеки кои тешко се вадат ставете од средството директно на површината и потоа избришете со чисто и влажно крпче.
За поекономично користење на производот следете ги дозата и насоките означени на пакувањето.

Универзално средство за чистење UNIVERSAL LILAC (1L)

85ден