Tsantali Ouzo (2L)

980ден

  • Најпродаван и најпознат узо бренд во сопственост на Tsantali фамилијата
  • Уникатен и балансиран вкус со кристална бистра боја
  • Алкохол 38%

На залиха

Tsantali Ouzo (2L)

980ден