fbpx

Течен детергент ALVINA 2 IN 1 (1.1L)

199ден

Концентриран и моќен течен детергент за шарени и бели ткаенини со Alvina 2in1 омекнувачот кој носи видливи резултати, благодарение на иновативната PRO WASH технологија. Омекнувачот помага ткаенината да ја задржи својата мекост и да ја задржи формата. Со свежи и долготрајни мирисни ноти кои им даваат чувство на чистота и свежина на вашите алишта.

Пакување и доза:
1.1Л = 20 перења

Се препорачува за:
• темни ткаенини
• синтетика
• памук
• платно

Наш совет:
Внимателно измијте ги рацете по перење на облеката на рака!
Поделете ја облеката по бои (бели, шарени и темни).
Извалканата облека ставете ја за перење најбрзо што можете.
Внимавајте што користите на флеките пред да ја ставите облеката за перење.
Следете ги насоките за перење од самиот производител на облеката.
За поекономично користење на производот следете ги дозата и насоките означени на пакувањето.

Течен детергент ALVINA 2 IN 1 (1.1L)

199ден