Superior Italian Tonic (200ml)

59ден

Најдобрата Сицилијанска цитрусна арома, комбинирана со скапоцениот екстракт од чинчонова кора, чиј вкус е спој од цитрусни и горчливи ноти. Одличен пијалак кој освежува на уникатен начин.

На залиха

Superior Italian Tonic (200ml)

59ден