Средство за тоалет WC FRESH DROPS LEMON (55gr)

85ден

Гел топчиња со долготраен мирис на лимон.

Тежина:
55гр

Наш совет:
Закачете го средството под капакот на WC школката, онаму каде што има најголем проток на вода.

Средство за тоалет WC FRESH DROPS LEMON (55gr)

85ден