fbpx

Средство за стакло GLASS ORIGINAL (500ml)

72ден

Моќна формула која ќе им даде сјај на сите стаклени површини.

Пакување:
500мл

Се препорачува за:
• стаклени површини, огледала
• емајлирани, пластични и метални површини
• сите видови на водоотпорни површини

Наш совет:
Прснете на растојание од 20-30цм и избришете со сува микрофибер крпа, хартија или бришач за прозорци.

Средство за стакло GLASS ORIGINAL (500ml)

72ден