fbpx

Средство за садови MAX POWER SUNNY LEMON (900ml)

75ден

Гел за миење садови со силно дејство против маснотии и наслаги. Со мирис на лимон.

Пакување и доза:
900мл

Ставете неколку капки од гелот (1мл) на сунѓер и измијте ги садовите со топла вода.

Се препорачува за:
• рачно миење на садови

Наш совет:
За поекономично користење на производот следете ги дозата и насоките означени на пакувањето.

Средство за садови MAX POWER SUNNY LEMON (900ml)

75ден