fbpx

Средство за садови MAX POWER APPLE (450ml)

39ден

Гел за миење садови со силно дејство против маснотии и наслаги. Со мирис на јаболко.

Пакување и доза:
450мл

Ставете неколку капки од гелот (1мл) на сунѓер и измијте ги садовите со топла вода.

Се препорачува за:
• рачно миење на садови

Наш совет:
За поекономично користење на производот следете ги дозата и насоките означени на пакувањето.

Средство за садови MAX POWER APPLE (450ml)

39ден

Почитувани, поради сезоната на летни одмори, нарачките за реон Скопје ќе се доставуваат во период од 08:00-16:00h. Нарачките направени после 16:00 h ќе бидат доставени наредниот работен ден. Ви благодариме на разбирањето.