Средство за садови CLASSIC AQUAMARINE (500ml)

32ден

Гел за миење садови со формула која ефективно делува против маснотии и наслаги. Со мирис на океан.

Пакување и доза:
500мл

Ставете неколку капки од гелот (1мл) на сунѓер и измијте ги садовите со топла вода.

Се препорачува за:
• рачно миење на садови

Наш совет:
За поекономично користење на производот следете ги дозата и насоките означени на пакувањето.

Средство за садови CLASSIC AQUAMARINE (500ml)

32ден