Smirnoff North (700ml)

660ден

Три пати дестилирана вотка со прекрасен, специфичен вкус благодарение на норвешките бобинки кои се тајната на оваа вотка.

  • Карактеристична сина боја и нежни ароми
  • Иделна во комбинација со Soda Water и замрзнати бобинки.
  • vol.20%

На залиха

Smirnoff North (700ml)

660ден