Smirnoff Ice Tropical (275ml)

100ден

НОВИОТ Smirnoff Ice Tropical е комбинација на овошен пунч и тропски вкусови.Направен со сода, Smirnoff No.21 вотка, манго и гуава, спремен за консумација во шише од 275мл.
ABV 4%

На залиха

Smirnoff Ice Tropical (275ml)

100ден