Rubin Vodka Soda Lime (330ml)

98ден

Vodka Soda Lime е инспириран од коктели со вотка и лимета , најпопуларното цитрусно овошје. Природната арома на лимета му дава на овој пијалак дополнителна освежителна арома и вкус.

Алкохол: 4,9%

Rubin Vodka Soda Lime (330ml)

98ден