Rubin Vodka Soda Blueberry (330ml)

98ден

Vodka Soda Blueberry е коктел со вотка пријатен мирис и вкус на боровница и впечатливи ноти на тоник.

Алкохол: 4,9%

Rubin Vodka Soda Blueberry (330ml)

98ден