Rubin Vodka Soda (330ml)

98ден

Vodka Soda е микс базиран на Атлантик водка, со пријатен и лесен мирис, впечатливи ноти на
тоник и низок % на алкохол.

Алкохол: 4,9%

Rubin Vodka Soda (330ml)

98ден