Rubin Sauvignon Blanc (750ml)

270ден

Бело премиум вино од селектирана сорта грозје од винаријата Temnica.

Температура на сервирање: 10-12’C.

Препорачано со: различни видови сирења, чорби и риба.

Rubin Sauvignon Blanc (750ml)

270ден