Rubin Gin Tonic (330ml)

98ден

Gin Tonik најпознатиот и најбараниот коктел спакуван во модерна амбалажа, со пријатен и освежителен вкус.

Алкохол: 4,9%

Rubin Gin Tonic (330ml)

98ден