Peach 1L

950ден

Овошна база од праска

Боја: светло жолта

Мирис: свежа и полна со сок праска, цветни ноти

Вкус: сок од праска, лесна киселост, нежна текстура

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
Peach 1L

950ден