Oran Soda (330ml)

50ден

Orange Soda е идеалниот избор за сите оние кои сакаат повеќе од само сок од портокал. Уникатен и неспоредлив вкус, благодарение на сокот и пулпата од внимателно избрани портокали.

На залиха

Oran Soda (330ml)

50ден