Mojito Soda (330ml)

50ден

Свежиот и егзотичен вкус на Мохито во безалкохолен пијалок. Содржи пулпа од овошје, без конзерванси. Уникатен производ на маркетот.

На залиха

Mojito Soda (330ml)

50ден