Lucky Shoes Lager beer (330ml)

195ден

ABV: 5.1%
Се служи на температура од 6 – 8C
Боја: светло бакарна
Горчина: 26 IBU

Најдобро оди во комбинација со: сувомеснати производи, сирење, месо и пица

На залиха

Lucky Shoes Lager beer (330ml)

195ден