Lemon Soda (330ml)

50ден

Lemon Soda е најпознатиот италијански безалкохолен, газиран пијалок. Има сладок но исто така кисел вкус, одличен за пиење сам по себе или во коктел. Идеална лимонада во топлите денови затоа што ја освежува и засладува палетата на вкусови.

На залиха

Lemon Soda (330ml)

50ден