Johnnie Walker Red Label Limited Edition Box (700ml)

1,020ден

Нова лимитирана едиција на оригиналниот вкус на Johnnie Walker Red Label.

Најпродавано и најпознато шкотско виски на светот.

  • Вкус формиран од 35 различни виски основи, во кој се прелеваат чадени и зачински мирисни ноти
  • Совршен пијалак кој се консумира чист, во едноставни миксови или како основа на најпознатите виски коктели

На залиха

Johnnie Walker Red Label Limited Edition Box (700ml)

1,020ден